Vliegreis

Eindelijk…. het is zover. Onze reis is eindelijk begonnen.

Even lekker onze hoofden leegmaken want we waren er aan toe. Ons huis is inmiddels verkocht, een tussentijdse woonruimte is gevonden en volgend jaar rond deze tijd betrekken we hopelijk onze nieuwe woning.

Maar nu even niet. Nu gaan we even lekker 4 weken lang genieten van al het moois wat Amerika heeft te bieden, een reis waar wij al jaren en jaren van droomden en nu dan eindelijk werkelijkheid gaat worden. Wij gaan eerst 3 weken aan de westkant van de States rond toeren, veel bezoeken, veel relaxen en hopelijk veel leuke onvergetelijke momenten beleven, en we sluiten af met 1 week relaxen in Florida voordat we weer richting Amsterdam vliegen.

Update:
En we zijn weer onderweg. De vlucht van Amsterdam naar Londen ging erg soepel. Doordat we vooraf op internet ingecheckt hadden, hebben we nog geen 15 min hoeven wachten. Heerlijk zeg, nergens wachten, wat nou vakantie drukte op Schiphol. Wel was het dan jammer dat we door andere vliegtuigen die voor ons stonden te wachten om op te mogen stijgen uiteindelijk toch vertraging opliepen. 
 
Eenmaal geland op Londen, was het erg haasten…. behoorlijk haasten zelfs, want doordat we uiteindelijk toch zo’n 20 min. vertraging hadden opgelopen, en er ook iets met het E-ticket van Dean was (er ontbrak een Barcode) moesten we nog extra langs een balie waar een man ons hielp die figurant was in de film Zootropolis, jezus wat was die man traag (als je de film gezien heb snap je gelijk wat ik bedoel). Hierdoor miste we bijna de vlucht. De deuren waren al dicht, maar gelukkig mochten we alsnog mee. Volgens de medewerker bij de gate hadden we heel veel mazzel dat we toch nog mee mochten. We hebben de calorieën van 1 dag er in 10 min afgerend zeg maar 😜
 
Nu zitten we in het vliegtuig naar L.A…. een super de luxe Boeing 777 met heel veel entertainment aan boord… hoe vet! Een groot scherm, keuze uit games, tv series en 100 films en live TV. En ondanks dat vooral Isis en ikzelf wat last hebben van vliegangst, viel de reis ons mede hierdoor erg mee, want je wordt hierdoor behoorlijk afgeleid.
 
Maar goed…. 11 uur blijft een lange zit.
 
Aangekomen op LA toch een valse start… mijn koffer is zoek! Na lang uitzoeken blijkt hij in Chicago te liggen…mmm, dat is best een beetje uit de buurt.
 
Verwachting is dat hij vannacht alsnog binnenkomt en dan wordt hij afgegeven bij ons hotel. Als er dus foto’s opduiken van een naakte man in L.A met alleen een onderbroek en een gitaar? …. It’s me! want veel extra kleren heb ik niet meer. Gelukkig zaten er nog 2 extra setjes in de andere koffers.
De auto ging dan wel lekker…. een dikke Jeep grand Cherokee 😜 Wat een bak zeg. Groot, leer en van alle gemakken voorzien. Hopelijk gaan we daar tijdens de trip een hoop lol van beleven.

Voor nu taaien we af. Het is een lange dag geweest en na ons bezoekje aan Burger King op Century Boulevard zitten we helemaal vol en is bij ons allemaal de man met de hamer langsgekomen. We gaan slapen. Morgen een nieuwe dag… Beverly Hills, Walk of Fame en Hollywood bezoeken.

Dennis en Ilse Written by: