Palm Springs

Update 1

Vandaag ff een korte tekst. We hebben 4 uur gereden van L.A naar Palm Springs… je kan ook zeggen van 29 graden naar 42 graden… man man wat is het heet in Palm Springs.

Het huis in Palm Springs La Quinta is in 1 woord GEWELDIG!!! Het is ruim, Luxe en nog mooier dan op de foto’s. Hier gaan we de komende 6 dagen heel veel lol beleven. Er zit echt een mega groot en prachtig zwembad voor ons bij met een jacuzzi.

Morgen gaan we ff lekker niks doen en later deze week vul ik dit wel aan met foto’s.

Update 2

We zijn lekker aan het genieten. Veel zwemmen want verkoeling zoeken is de uitdaging van elke dag. Binnen draait de airco de hele dag lekker en is het zeer aangenaam. Zodra je een voet buiten zet is het net of er een warme föhn op je gezet wordt. Dat is niet echt uit te leggen, maar het is bizar hoe warm het hier is. Overdag haalt de meter makkelijk de 44 graden, als we snachts rond 0100 naar bed gaan is het nog 29 graden….maar goed…we klagen niet.

Vandaag zijn we naar “War of the Planet of the Apes” gegaan. Een grote bioscoop met stoelen!!!! niet normaal zo groot. Elektrisch verstelbaar met been steunen…van leer en heerlijk zittend. Je zou er zo in slaap vallen.

Morgen staat “Joshua Tree National Parc” op het programma. Daar zitten we op 30 min. rijden vanaf en we gaan daar vroeg in de ochtend heen en willen rond 13.00 weer terug zijn want anders is het niet te harden. We moeten goede schoenen aan vanwege de slangen, spinnen en schorpioenen…Leuk.

Dennis en Ilse Written by: