Klaarmaken voor de terugreis

De terugreis:

Helaas…aan alle leuke dingen komt een eind…Zo ook deze reis. Als het even zou kunnen, zou ik hier willen blijven en een nieuw leven willen beginnen, want ik ben wel heel erg gecharmeerd geraakt van dit land. De mensen die volgens vele “gemaakt” zijn, heb ik juist als zeer vriendelijk en gastvrij meegemaakt. Op elke plek waar je komt wordt er wel een praatje met je gemaakt en het was in mijn ogen nooit gemaakt.

Florida was het eind van onze mooie reis, bekroond met een huwelijk. De reis aan de Oostkant eindigen met een week totaal relaxen is ons goed bevallen na een prachtige maar toch vermoeiende reis door de westkant van Amerika.

We hebben veel kilometers afgelegd (inmiddels zijn we thuis aangekomen en hebben we de afrekeningen van de auto’s ontvangen…. en het waren er 6300)!

Het is een land van uitersten. In L.A en in Vegas zie je dat het best door het verschil met arm en rijk, qua land zelf zie je dat door de mooie natuur die op 2 uur rijden opeens totaal anders kan zijn. Sneeuw, kou, hitte, bossen, woestijn en tropen… we hebben het allemaal mee mogen maken.

Als klap op de vuurpijl mochten we gisteren ook getuigen zijn van een Eclips. Eigenlijk stom toevallig door een berichtje in de Telegraaf werden we er aan herinnerd, en rond het middag uur zagen we het vanuit en liggend in ons zwembad opeens “raar” donker worden en konden we 1 minuut getuige zijn van de maan die voor de zon langs schoof.

Rob is zijn laatste paar dagen in Florida aan het slijten met vissen…hij is helemaal “Hooked”…haha. Hij trekt de baarzen en de Catfishen er achter elkaar uit. Ikzelf heb er het geduld niet voor en pak zo af en toe eens de hengel. Op een paar baarzen, een krab en een kokosnoot na lukken mij de grote vissen die Rob er achter elkaar uit trekt niet.

Voor nu zal dit het laatste verslag zijn. We gaan zo meteen de koffers pakken en we gaan het huis schoonmaken. Het huis was weer prachtig. Via Airbnb hadden we eerst een prachtig groot huis met mega zwembad in Palm Springs, en het huis in Florida was ook via Airbnb gehuurd. Voor wie ooit deze kant op wil kan ik ze dus aanbevelen. Met name Florida door de ligging van het huis en de wildlife wat hier is.

Morgen 14.20 uur Florida tijd vliegen we terug via een overstap in Philadelphia naar Amsterdam waar we donderdag rond 08.40 op schiphol volgens planning zullen aankomen.. En dan zit het erop….helaas. Dan begint het normale leven weer en gaan we ons eigenlijk allemaal opmaken voor een volgend avontuur…. Onze verhuizing!

Update en afsluiting van dit blog:

We zijn weer veilig en wel aangekomen in Nederland. De reis van Philadephia naar Amsterdam was lang. We hadden GEEN entertainment aan boord, en dan duurt de vlucht van 6,5 uur erg lang. Niemand heeft geslapen. Dus bij het schrijven van dit blog (2 dagen later) hebben we allemaal nog last van een jet lag. Dean en Isis zijn gisteren om 22.00 naar bed gegaan en vielen pas 04.30 in slaap! Klaar en klaar wakker waren ze en daardoor wij ook.

Nu echt het einde van een fantastische reis. We hebben het echt super gehad. De reis, met elkaar en natuurlijk veel onvergetelijke dingen zoals ons huwelijk. Een reis die je niet vaak maakt. Bij deze dus het laatste bericht en namens ons ook een bedankje aan de Schoentjes voor deze onvergetelijke reis en momenten.

Dennis en Ilse Written by: