Happy Birthday !

Vandaag weer een feestje gehad…. We hadden vandaag een alweer 15 jarige dame in ons midden! Nadat we de nacht ervoor nog tot ver na 0.00 uur de polonaise hebben gelopen en veel herrie hebben gemaakt, hebben we de dag erna lekker gerelaxt aan het huis. Het weer was vandaag wat bewolkt, en luieren was het motto van vandaag.

S’middags na 14.00 trok het toch helemaal open en omdat we in de garage hengels hadden gevonden, besloten wij eens lekker te gaan vissen in “onze” tuin. Na 2 min. hadden we de eerste al te pakken. Uiteindelijk ging het erg snel. Totaal hebben we er 28 gevangen (+ 1 krab).

Mooiste moment was dat een vis ving bij het binnenhalen werd aangevallen en werd opgegeten door een vis van bijna 1 meter groot. Omdat er met een klein hengeltje werd gevist met een klein haakje eraan, brak deze vrij snel af omdat de vis veel te groot was. We besloten met de andere hengel (waar staaldraad aan zat met een grote snoekhaak) een klein visje te vangen en die als aas te gebruiken. Helaas lukt het wel om aas te vangen, maar de grote vis liet zich niet meer zien.

We zijn door het lange vissen helemaal verkleurt en poepie bruin geworden. De dagelijkse tropenstorm kwam ook weer langs dus we zijn lekker gaan eten onder het afdak en hebben als toetje een mooie en lekkere taart gegeten en de cadeautjes uitgedeeld aan de birthday girl. Wij zijn lekker thuis aan het hangen en hebben een paar potjes Pool gespeeld, de rest is naar de film. Morgen wordt er geshopt in Miromar. Dat is een soort Outlet waar ze willen inslaan. Omdat ik mijn Apple watch al heb gekocht en mijn auto upgrade wil ik mijn geld in mijn zak houden dus ik sla over.

Dennis en Ilse Written by: