Jawel….

Yes We Do !!!!! And we did it !!!!!

O jee….wat hebben we nu weer gedaan… haha. We kregen al berichtjes toen we in Las Vegas waren, maar nee…Het was niet Vegas, maar het werd wel Florida… En wel op Sanibel Beach Flordia bij de Golf van Mexico. We hebben dit al een tijd geleden gepland. Via een wedding planner in Nederland zijn we al ruim een jaar bezig geweest om dit goed te regelen. Ook vanwege het feit dat alles wel rechtsgeldig moet zijn in Nederland.

17/8/17 was de datum die we hadden uitgekozen en nadat we onze marriage licence in het stadhuis in Florida/Fort Myers hadden opgehaald, hadden we groen licht om te trouwen. In Los Angeles hadden we nog contact gezocht met Dale (de Amerikaan die werkzaam is voor het bureau die dit allemaal heeft geregeld) en aangekomen in Florida hebben we gelijk contact gezocht met Caleb (de trouwambtenaar van Florida).

De dag van trouwen begon met geweldig weer, maar naarmate de tijd van trouwen dichterbij kwam, begon het steeds harder te regenen en onweren. Onderweg naar Sanibel Beach werd het weer beter en aangekomen op Sanibel Beach was het droog. Uiteindelijk was het allemaal perfect. Het was warm maar droog en doordat het verderop nog regende, hadden we prachtig onweer op de achtergrond (boven Fort Myers). Boven ons in de lucht was het aan de ene kant rose/paars en aan de andere kant oranje.

We hebben het dus prachtig gehad. Gelukkig heeft ze JA gezegd en nadat onze getuigen hadden getekend, was het in kannen en kruiken.

Ter afsluiting hebben we lekker gegeten bij de “Lazy Flamingo” en daarna zijn we weer richting huis gegaan als Denis en Ilse te Pas…haha

Dennis en Ilse Written by: