Zion National Parc


Zoals in het vorige blog al aangegeven hebben we vandaag 450 km afgelegd. Het was geen straf. Deze route was echt geweldig. We gingen dwars door de Grand Canyon met aan de ene kant de mooie Canyons, en aan de andere kant de bossen. Hoe meer we richting de staat Utah reden hoe mooier het werd. Tussendoor zijn we gestopt bij het kleinere zusje van de “Hooverdam”…de “Glen Canyon dam”. Dat was echt zwaar indrukwekkend. Wat een ding. Je voelt je zo nietig als je bovenop die dam staat. Zodra ze daar de sluizen opengooien, gaan er 3 gevulde olympische zwembaden per seconde doorheen…bizar.

Toen we weer doorreden kwamen we in Zion. Dat is ook echt geweldig. Ik kan het opschrijven en op foto’s laten zien, maar het is eigenlijk niet te beschrijven…. het is iets wat je zelf met je eigen ogen moet zien..het is zo indrukwekkend mooi. Vooral de hoogte en de dieptes van de rotsen zijn niet op foto en video over te brengen.
Ons huisje is perfect. We hebben het uitzicht vanuit onze kamer zoals je op de foto’s ziet. Je wordt letterlijk wakker tussen de bergen. We blijven hier 1 nachtje en morgen gaan we wandelen voordat we doorrijden naar Las Vegas.

De temperatuur is erg lekker hier. Zonnig en 29 graden.

Dennis en Ilse Written by: